Miresevini Personeli Klientet Sherbimet Projektet Kontakt e-mail me
    gen_25.1.gif
gen_14.1.gif
 

 

           TE TANISHMET

 

 • CEZ Shperndarje
 • Alban Tirana Co
 • Teodori 2003
 • Blue Imperial
 • Saranda Konstruksion
 • Alfazed, dhe
 • Global Building Trade

 

 

            TE KALUAR

 

 • Hotel Rogner – Europapark
 • Shoqëri sipërmarrëse franceze për ndërtimin e Hidrocentralit të Komanit dhe Banjës
 • Shoqëri gjermane për ndërtimin e Uzinës së Nikel-Kobaltit
 • Shoqëri rumune për ndërtimin e Uzinës së vajrave lubrifikantë,
 • Kompani kineze për ndërtimin e Uzinës së Uresë
 • Shoqëri italiane për ndërtimin e Qendrës së Vuajtjes së Dënimit në Peqin 
 • PNUD mbi  pregatitjen “Strategjisë së Teknologjisë së Informacionit në Shqipëri” 
 • Technogym,
 • Farmacom      
 
|Miresevini| |Personeli| |Klientet| |Sherbimet| |Projektet| |Kontakt|